God morgon och Thåström stödjer Ship to Gaza..

God morgon bloggvänner. När jag inte skrivit på bloggen under en tid, saknar jag den faktiskt. Som när man går och tänker att man borde ringa en vän, men tiden rullar iväg innan man gör det. Så känns det, man går och bloggar i huvudet och tänker lite vad man skulle ha skrivit. Som jag berättat tidigare har jag flyttat, både kontor och privat. Det känns jättebra och jag tror mig kunna lova att jag kommer att blogga lite flitigare igen, nu när jag äntligen landat i min nya lägenhet..

Efter ett kortare uppehåll har jag nu bestämt mig för att börja skriva ledarartiklar i Stockholms Fria igen, eller Fria tidningar som de heter nu när det är fler tidningar. Det skall bli kul. Jag skriver första redan nästa vecka och den handlar om Palestina. Planerna är att inte bara skriva om Palestina och Israel, även om det ju är mitt främsta kunskapsområde just nu.

I dag blir en spännande dag som jag sett fram emot. Först blir det fotboll faktiskt, Bajen spelar årets första träningsmatch mot Degerfors. Det skall bli jättekul och känns väl som ett litet vårtecken.. även om det känns som en evighet tills att vi skall få stå på Söderstadion igen.

Sen ikväll skall jag på Thåström med min syster. Det skall bli superkul och det är en fantastisk nyhet att Ship to Gaza kommer att vara närvarande vid alla Thåströms konserter!!!!!!!!

Så här står det på www.thastrom.se
Ship to gaza
Organisationen Ship to Gaza kommer att vara närvarande på konserterna i Sverige för att informera om hur man kan stödja denna fina sak. Kolla in här om ni vill läsa mera och själva hjälpa till.

I natt kom ett mail med rapport från vänner i Ship to Gaza som varit på plats vid konserten igår, de skrev att de fick ett positivt mottagande, att folk stannade och pratade och gav pengar.

Bra Thåström, bra Ship to Gaza!!!!!!!!!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s