Nytt kontor, ny lägenhet..


Tre rådjur stod och iakttog mig igår när jag städade min balkong i Hökarängen. (Iphonefoto)

Det är söndag och jag sitter på vårt nya kontor, behövde göra en akutgrej.. ja, inte så allvarlig, men skicka en logga som skall tryckas i en broschyr i dag.. Nu sitter jag här i tystnaden och konstaterar att vårt nya kontor är jättejättefint. Jag känner harmoni vid min arbetsplats och jag tror att det här blir bra för PGS. Sedan vi flyttade ut från tredje våningen efter mögelskadorna har vi inte riktigt kommit på plats någonstans, varken i barackerna eller i annexet. Så trots att det är jättesorgligt på många sätt med vattenskadan i Solidaritetshuset, så blir det en del bra saker som kommer ur eländet. Hoppas bara att de andra föreningarna kan komma på plats, få igen skadade datorer etc..

Nästa vecka flyttar jag även till ny lägenhet, från Hökarängen till Årsta. Det skall bli jätteskönt. Dels för att jag gillar mitt nya ställe, men också för att det är jobbigt att bo omgiven i kartonger och ligga och möblera i sömnen.. Men visst kommer jag att sakna Hökis efter alla år. Kanske kommer en hyllning till hökis här på bloggen innan jag flyttar. Men Årsta är verkligen fint och trevligt.

3 reaktioner på ”Nytt kontor, ny lägenhet..

  1. hej Anna, Jag hoppas att du ska trivs och bli glad.Lycka till..Sverige är ett underbart land..Svenska folket är underbara .De har mer tanke om andra.Jag älskar Palme och Sverige..

    Jag längtar efter Palme..Viva Sverige för Viva Palestina med alla som kämpa för rättvisan ,friheten,freden och folkrätten..

    Var rädd om dig,säger min fru-svensk fru-..Tack

    MVH.

  2. annawester

    tack, jag trivs jättebra! Årsta är verkligen fint, det finns mycket vacker natur. Jag tror min fina hund hade tyckt om skogarna här..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s