vilken vecka det blev..

Vilken vecka det blev å vart tog den vägen? Jag var verkligen peppad i måndags när jag gick till jobbet, vi skulle vara full styrka i personalen på PGS igen och vi hade massor att ta tag i. Istället för att jobba med det som vi hade önskat, blev det att ta tag i det akuta läget med vattenläckan som fick förödande konsekvenser för Solidaritetshuset. Skadorna är så stora att det kommer att ta cirka ett år att göra det beboeligt igen.

Turligt nog hittades lokaler som rymmer större delen av husets organisationer, de ligger vid S:t Paulsgatan/Götgatan vid Slussen och är jättefina. PGS har bestämt sig för att flytta med. I dag kom flyttfirmorna och packade ner hela jävla huset och på måndag går flyttlasset till de nya kontoren.

Det blir säkert bra. Men det känns jättejobbigt att ha kommit efter med en massa saker, det är en tidning som skall göras, bokslut, rapporter och ja, ni vet..

Något kul den här veckan var att jag gjorde (för)säsongens första uppdrag för hammarbyfotboll.se, jag var på Årsta och gjorde en intervju som dyker upp på hemsidan så fort jag fått lite ro att sätta mig ner och skriva rent den. Längtar så otroligt mycket efter våren när det drar igång..

Jag hade egentligen lite planer för kvällen, men somnade på eftermiddagen och nu kommer jag inte upp och ut.. så det blir att kolla Let’s Dance under en filt i soffan. Hejar på Gudrun Schyman, tycker att hon var fantastisk i förra avsnittet och ser nu fram emot hennes tango. Startfältet är starkt i år, så det skall bli kul att följa.

Läs även andra bloggares åsikter om ,

En reaktion på ”vilken vecka det blev..

  1. Pingback: Tony Blair, vår man i Mellanöstern | Jinges Web och Fotoblogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s