nostalgi

Jag ska flytta och håller på att packa. Varje flytt är ju ett tillfälle att rensa bort en massa gammalt, så jag passar på att gå igenom allt som jag någon gång valt att spara. I bland dyker man ner lite väl långt bland minnena och fastnar med någon skolkatalog i handen, en pärm med gamla affischer eller framför allt är det lätt att fastna bland alla foton som man glömt att man hade.. Många fina minnen som dyker upp, men tyvärr också sånt som man hade velat glömma.. jag tänker inte ge några exempel på det senare.

Tidigt 80-tal. Vad jag älskade mina game & watch som jag hade sparat i hop till själv. Jag hade flera stycken, men det här Donkey kong jr var mitt finaste och dyraste.. Jag minns fan känslan hur glad jag var över det här:

90-tal. Jobbade ju för Nej till EU under folkomröstningen och första EU-valet valde jag att bojkotta..

2 reaktioner på ”nostalgi

  1. Pingback: Tzipi Livni – Försvunnen/Gripen? | Jinges Web och Fotoblogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s