..läs om svenska Israellobbyn

Jag brukar ju skriva här på bloggen och beklaga mig när jag håller på med tidningen (Palestina Nu), inte för att det inte är roligt, jag älskar att göra tidning, men för att det är så stressigt.. Så jag kom på att jag också måste tala om att det gick bra även denna gång, att tidningen kom ut i tid och att jag faktiskt är nöjd, främst tack vare fantastiska skribenter.

Jag vill verkligen rekommendera Petters artikel om den svenska Israellobbyn, här via PGS hemsida:

Nils Petter Hellström – Israellobbyn: ett försök till argumentationsanalys och bemötande

och här är en annan artikel:

Om hur det är att vara palestinsk student i Israel

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s