Hänvisar till Twitter

Nu börjar jag längta efter att jag skall åka till Sydafrika. Bara ungefär en vecka kvar och min syster med familj och bror är redan där. Det skall bli fantastiskt skönt och spännande! Men mycket som behöver fixas innan, speciellt på jobbet men också privat. Tänker inte sitta och jobba under resan.

I dag har jag lite skrivkramp.. jag tror att jag har för många saker som rör sig i huvudet just nu. Har börjat skriva på ett inlägg om Goldstonerapporten (som i dag behandlades av FN:s organ för mänskliga rättigheter) hundra gånger. Men jag har inte fått till det, så jag twittrade lite länkar istället.. haha, vilket uttryck – twittrade länkar. Men ni ser ju min twitter här uppe i högra hörnet..

twit

Läs även andra bloggares åsikter om

En reaktion på ”Hänvisar till Twitter

  1. Pingback: Vindkänsliga Sverigedemokrater | Jinges Web och Fotoblogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s