Direktsänt Gaza i Malmö

gazag

Som alla läsare av bloggen redan noterat, så är jag väldigt förtjust i Mia Gröndahls bok Gaza Graffiti och det var jättefint att ha bilder ur boken i vår monter på Bokmässan. Nu har alla som befinner sig i Malmö 15-18 oktober chans att se en utställning med foton ur boken. Under dessa dagar ordnas nämligen en minikulturfestival med utgångspunkt från boken och förutom utställning blir det filmvisningar och intressanta föredrag.

Palestinagrupperna är med som arrangörer och medverkar gör bland annat PGS David Henley och Henrik Pelling som kommer direkt till Malmö från Gaza där de befinner sig nu. Tillsammans med Mia Gröndahl och Lotta Schullerqvist kommer de ingå i en paneldiskussion.

”Direktsänt Gaza”
I Malmö 15 okt – 18 okt 2009
utifrån boken Gaza Graffiti av Mia Gröndahl
om direktsänt gaza

I mitten av oktober går kulturfestivalen ”DIREKTSÄNT GAZA”av stapeln på flera olika platser i Malmö, med fokus på Gazaremsan i Palestina. Utgångspunkten är Mia Gröndahls bok och utställning GAZA GRAFFITI som tillsammans med filmvisningar, workshops i graffiti, musik och seminarium med mera erbjuder flera intressanta och dynamiska nedslag i ett Gaza bortom tidningsrubrikerna. Vare sig du är graffitiälskare, vill passa på att förbättra dina kunskaper i Palestina/Israelfrågorna eller vill delta med dina erfarenheter från regionen – är du varmt välkommen till alla våra arrangemang i höst!

Se programmet här.

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s