Niklas på väg hem..

Som jag skrev i går så nekades Niklas Berg inträde i Israel när han var på väg till Västbanken för projektuppföljningar av Palestinagruppernas samarbetsprojekt. Han sattes i förvar och nu i morse tvingades han ta ett flyg tillbaka hem.

Niklas ringde just från Prag och det var skönt att höra hans röst, men jag hade ju velat ha en hälsning från Palestina dit han var på väg. Jag känner mig arg och ledsen och vi kommer fortsätta kräva att vår utrikesminister reagerar mot detta.

DN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s