Bara trevliga människor..

monter
PGS monter

Det blev en lång dag i går, tog ju tåget på morgonen och kastades in i mässkaoset omgående.. så när klockan var sex och stängde, var vi helt slut – men väldigt glada och nöjda. Vi konstaterade faktiskt att vi bara träffat trevliga människor under dagen. Vår lilla monter med Mia Gröndahls fantastiskt fina graffitibilder från Gaza drar uppmärksamheten till oss.. och vi har mötts av många leenden och uppmuntrande kommentarer. Så är det inte alltid när man företräder något som har med Palestina att göra..

Under torsdagen och halva fredagen är det ju främst fackfolk som besöker mässan, alltså lärare, bibliotekarier och andra som kommer och det finns ganska mycket tid att prata med folk. Så det känns väldigt kul. Internationella torget, där vi är fungerar ju lite som en oas från kommersen där nere bland bokförlagen, tidningar etc..

Jag har tagit massa grymma bilder, men får inte till det med dator, uppkoppling etc.. men det kommer.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

En reaktion på ”Bara trevliga människor..

  1. Pingback: Anna Anka och dumma blondiner | Jinges Web och Fotoblogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s