Mest Bajen.. å lite om saknaden efter vovve

Vilken fantastiskt fin höstdag det blev idag, eller det kändes mer som en sensommardag faktiskt. Jag borde naturligtvis varit på kolonilotten och fixat inför hösten eller kanske varit ute och tagit lite fina höstbilder i solen. Det gjorde jag inte – eller jo fotade gjorde jag och motiven var faktiskt de finaste tänkbara. Var nämligen och fotade Bajens sista träning inför matchen mot Göteborg i morgon. Det är alltid trevligt att komma ner till Årsta IP, eller inte alltid, efter en storförlust håller man sig helst därifrån. Men idag kändes det som att alla såg framåt, och att det är kriga som gäller nu.. Och så är det alltid trevliga människor vid sidan av planen, Bajare som kollar in träningen, softar i solen, analyserar lite och snackar om alltmöjligt.

Jag tycker fortfarande att det känns lite overkligt att vi ligger där i botten av tabellen. I morgon spelar också Djurgården och BP, så det blir spännande att se vad som händer i bottenstriden..

simonmfl

I går kväll var det också fotboll som gällde, då var jag och såg Hammarbys talanglag HTFF spela mot Enskede på Enskede IP. Det var ca 500 personer i publiken och en härlig stämning. HTFF fortsatte att leverera och vann med 1-3 och leder fortfarande division 2. De är grymma i år och jag hoppas att de vinner serien, så att vi får något att fira..

Det var skönt att avsluta gårdagen med något positivt, för innan det var jag på Bagarmossens djursjukhus och hämtade urnan med askan från min hund. Det känns jättekonstigt och jag vet inte vad jag skall göra av den. Men det känns bra att ha hämtat hem den i alla fall. Att kliva in på sjukhuset igen var jättejobbigt och alla känslor och minnen kom över mig när jag klev in där. Saknaden efter Eszmeny är fortfarande enorm och varje gång jag öppnar dörren hemma tänker jag snabbt tanken att hon skall vara där med sin glada uppsyn.

Vill avsluta med att önska alla muslimska vänner Eid Mubarak!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s