Iftar i riksdagen

tarta

I går var jag var bjuden på Iftar (när muslimer bryter fastan under Ramadan) i riksdagen. Det var miljöpartisten Mehmet Kaplan som var värd och hade bjudit in politiker, föreningsaktiva och vänner. Temat för kvällen var Östturkistan, som jag ju kände till innan, men lärde mig mer om, vilket var väldigt intressant. Jag hade väldigt trevligt och var glad över att få vara med. Maten var god och sällskapet trevligt!

Jag hade tyvärr inte kameran med mig, men tog några bilder med min Iphone i alla fall..

Här kan du läsa en chatt med Mehmet Kaplan om Islam, Ramadan och Eid.

meloner

halsduk

mehmet

PGS, GPF, Jinge, Motbilder

3 reaktioner på ”Iftar i riksdagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s