Viktig Bajenhelg

Och vart tog den här veckan vägen? Det var min tanke när jag öppnade bloggen och såg att jag skrev senast den 6:e september.. Den här helgen var efterlängtad efter en hektisk vecka och då vi hade styrelsemöte förra helgen. Och de här sensommardagarna är så underbara när solen skiner. Jag skall skriva lite, försöka vara ute mycket och så blir det en del fotboll såklart.

Allsvenskan drar igång efter landslagsuppehållet och Hammarby spelar mot Örebro i morgon hemma på Söderstadion. Det känns nästan som att det är på liv och död.. i alla fall står ett allsvenskt kontrakt på spel. För alla icke-fotbollsintresserades information, så ligger Hammarby alltså minst sagt risigt till i tabellen och vi måste börja vinna matcher nu för att hålla oss kvar nästa år och undvika superettan.

I dag skall jag till Årsta IP och kolla in när Bajens talanglag HTFF möter Panellinios. Det är riktigt kul att följa talangerna i år, då de toppar sin serie division 2 Södra Svealand, men det är stenhårt i toppen..

Forza Bajen!

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s