Hösten, PGS och intressant seminarium

Det känns lite overkligt att augusti snart är slut, som alltid tycker man att sommaren har gått alldeles för fort. Men samtidigt är det kul att hösten drar igång med mycket roligt som väntar. I september kommer PGS bland annat att delta på Bok- och biblioteksmässan i Göteborg. Tills dess kommer vi att ha en ny temaskrift att presentera. Temat för i år är mark och vatten. Tidningen kommer att vara klar den 15 september och skall skickas ut till alla skolor i hela Sverige, till politiker, journalister, medlemmar och alla som är intresserade kan beställa den gratis.

Jag är också väldigt stolt över hur fin Palestinagruppernas hemsida (www.palestinagrupperna.se) börjar bli, den har verkligen fått ett lyft över sommaren och till det lägger jag vår Facebookgrupp som nu har över 1 000 så kallade fans. Hoppas att det leder till att fler blir riktiga medlemmar också, det behövs.

Jag försöker verkligen tänka positivt, efter alla svårigheter som varit första halvan av detta år. Något som bekymrar mig nu är förståss Hammarbys dåliga placering i tabellen. Jag tycker att vi är värda fler poäng och jag tror fortfarande inte att vi kommer att åka ur allsvenskan, men måste erkänna att tanken slår mig då och då. Neeej, det får inte hända.. Kalmar väntar i slutet av den här veckan.

I dag skall jag gå på ett intressant föredrag på ABF i Stockholm. Bosättningarna, internationell rätt och EU heter det och i panelen är israeliska och svenska experter på frågan. Jag kanske skriver några rader om hur det var senare i kväll. Här är en länk till mer info om seminariet, observera att man skall anmäla sig. ABF Stockholm
. Några av gästerna besökte Solidaritetshuset i måndags, se PGS blogg för en sammanfattning av det föredraget.

Esbati, Annarkia, GPF, Jinge, Motbilder, Dessa mina minsta bröder.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

En reaktion på ”Hösten, PGS och intressant seminarium

  1. Pingback: Lästips en fredagskväll – Åsa Linderborg | Jinges Web och Fotoblogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s