Is Israel guilty of piracy?

ISM (International Solidarity Movement) i Gaza har gjort en mycket sevärd Youtube-film på cirka 8 minuter som visar Israels brott mot internationell rätt när de attackerar, kidnappar och dödar palestinska fiskare och när de stoppade Free Gaza-båten Spirit på internationellt vatten.

Så här presenterar de själva filmen:

Is Israel guilty of piracy? Watch the video and decide for yourself how many international and maritime laws Israel has broken. The Israeli navy hijacked the Spirit of Humanity in international waters. The Israeli government hijacks Palestinian fishing boats, in Palestinian territorial waters, kidnaps the fishermen, and sends its military out to shoot to wound and kill them as they struggle to make a living. After watching this video, you will be convinced that Israel has committed acts of piracy against Palestinians and against internationals. No other country would be allowed to do what Israel does on a daily basis.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

6 reaktioner på ”Is Israel guilty of piracy?

  1. Pingback: Sluta ljug om Afghanistan | Jinges Web och Fotoblogg

  2. Pingback: Mona Sahlin och utrikespolitiken | Jinges Web och Fotoblogg

  3. Det räcker med att se en bild på Moshe Dayan så ser man att förekomsten av pirater inte är något nytt för Israel. Och självklart är Israel skyldigt till pirateri, det håller naturligtvis även Adler med om.

    Det är därför han inte försöker argumentera.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s