rapporten, kolonilotten och Forza Bajen!

Kul att så många tittar in på bloggen, även när det är högsommar! Jag är också imponerad över att så många bloggare håller i gång under sommaren.

Det känns jättebra att Breaking The Silence rapport om de israeliska soldaternas övergrepp i Gaza, blev en nyhet i svenska medier. Och jag tycker det är strålande att man från tidningsartiklarna på nätet, kan klicka sig vidare ut i bloggosfären och få olika perspektiv på en nyhet. Det är ju också helt klart många som gör det, det syns på statistiken. Det är också bra att man kan koppla bloggen till Facebook, även om det hade varit roligt om kommentarerna där lades i hop med dem på den ”riktiga” bloggen.. För de som bara läser bloggen får inte se de kommentarerna på FB.

Det var verkligen en underbar dag och kväll igår! Skönt att värmen är tillbaka, hoppas att den stannar. Kolonilotten är kanske som vackrast nu, eller på väg att bli i alla fall. Varje dag man kommer ner är det nya färgklickar. Härligt också när rosorna blommar. Några av grannarna har så vackra rosor att man nästan svimmar. Nu i juli blir man inte lika stressad att man måste rensa och jobba hela tiden. På våren är det jättesvårt att komma dit och bara sätta sig och läsa en bok. Jag är lite nojjig med gräsmattan bara, vill helst att den skall vara perfekt innan jag får slappa helt..

rosor0715
Iphone-foto från igår

I dag spelar Hammarby mot Häcken, det är bortamatch så det blir att se den ute på stan – det är väldigt trevligt det också, speciellt om det nu blir en vacker sommarkväll som i går. Det känns som alltid nervöst men spännande… och även om jag alltid tänker att jag inte skall gå hela dagen och tänka på att det är match, så är det en speciell känsla. Och här i Hökarängen hängs flaggorna ut från balkongerna..

Forza Bajen!

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

5 reaktioner på ”rapporten, kolonilotten och Forza Bajen!

  1. annawester

    superettan menar du :-).. Det har aldrig varit lätt att vara Hammarbyare, men jag tror vi reser oss.. vi får se till att hålla Djurgården och Örgryte efter oss i alla fall..På måndag är det nästa match och då kommer klacken göra allt för att stötta laget, och Inshallah, hoppas hoppas..

    och derbyna brukar vi ju vinna..

  2. Pingback: Jerusalem ska bli israeliskt, säger Netanyahu | Jinges Web och Fotoblogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s