Nu går jag inte till kontoret på ett tag..

Semester! Från och med i dag har jag semester – inte från mitt engagemang för Palestina, utan från kontoret. Behövs det kommer jag att göra uttalanden för PGS, lägga upp på hemsidan etc, men nu går jag inte till kontoret, eller baracken på några veckor – vi sitter ju fortfarande evakuerade i baracker efter fukt och mögelskadorna som upptäcktes på vår våning i Solidaritetshuset och som gjorde flera av oss sjuka. Det har fungerat bra i barackerna, utom senaste veckorna – då har det blivit som en mikrougn där på eftermiddagen, våra hjärnor har kokat..

Jag tar alltså semester från ansökningar, rapporter och annan byråkrati! Och det skall bli superskönt! Det märks att det är juli på bloggen, besökarantalet har gått ner, men många läser fortfarande så jag kommer skriva som vanligt. Det är ett sätt att koppla av för mig, att pula med bloggen och få ut viktig (och oviktig) information. Jag kommer också skriva för hammarbyfotboll.se och kanske någon ledare i Stockholms Fria tidning.

Kolla förresten in Palestinagruppernas hemsida lite då och då.. den blir bara finare och finare för varje dag, och en del kommer hända där under sommaren. Min kollega Niklas står bakom lyftet, men även jag och min andra kollega Sara har bidragit genom att se till att informationen är uppdaterad hela tiden. www.palestinagrupperna.se.

Hoppas att solen kommer tillbaka, det gör inte så mycket att den tar en liten paus.

En reaktion på ”Nu går jag inte till kontoret på ett tag..

  1. Anna

    Grattis till semestern, Anna! Hoppas att du får riktigt sköna och vilosamma semesterveckor. Jag är också ganska ledig och befinner mig uppe i mina föräldrars sommarstuga utanför Härnösand. Just nu öser regnet ner och jag sitter framför brasan och läser mina favoritbloggar. Du ska inte norrut något?

    Kram!
    Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s