5 reaktioner på ”Vid Israeliska ambassaden i går

 1. alandalus

  Vet du om TT skrivit om den israeliska kapningen av båten med tillhörande kidnappande av dess besättning?

  Jag hittar inget.

 2. Andalus, jag tror inte att liknande nyhet ska du hitta i TT.
  Annars, vet jag inte hur de israeliska ambassadörer orkar! Skäms de ibland, undrar jag. Eller: Vad tycker de själva om enorm besvikelse som folket visar mot landet som de själva representerar. Försöker de kanske förändra landets politik pga folkets reaktioner som de själva möter..?
  Herre Gud.

 3. alandalus

  Nej Ida, jag hittar inte nyheten hos TT. Men de BORDE ha skrivit om det. Det var ju trots allt kända personer med i besättningen, såsom en nobelpristagare och en amerikansk presidentkandidat. Palestinagrupperna bör reagera på när sådant här utelämnas i mainstream media tycker jag.

  Om det tex. hade varit Iran hade kapat båten och fänglsat besättningen hade det blivit en stor nyhet kan jag lova.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s