Fotboll.. längtar efter allsvenskan

Det känns som att det har varit uppehåll i allsvenskan i en evighet, även om det har inte varit brist på fotboll att titta på. Det har nästan varit lite väl många matcher ibland med både Confederations Cup i Sydafrika och U21 EM i Sverige. Men det har varit många roliga och spännande matcher.

Måste säga att jag är väldigt imponerad av det unga svenska landslaget. Det har varit riktigt roligt att följa dem, mycket roligare än Lagerbäcks tråkiga gubblag. Och extra kul har det varit att en av våra Hammarbyspelare varit med, det är inte ofta det händer i ett landslag. Emil Johansson har dessutom gjort det jättebra!

Även i Confederations Cup är en Hammarbyspelare i final, USAs Charlie Davies – det är kul, även om det inte är mitt favoritlag i övrigt. Jag ville se Sydafrika-Egypten i final 🙂

Det kan vara hur mycket fotboll i världsklass på tv som helst, man längtar ändå efter att få gå på Söderstadion och se sitt favoritlag. I år har det ju inte gått så bra, så det är bara hoppas att vi börjar klättra i tabellen. Något som är väldigt roligt är att det går väldigt bra för Hammarbys talanglag, HTFF, som har chans att gå upp i division ett eftersom de leder sin serie nu.

I dag är det träningsmatch mot Brommapojkarna på Söderstadion – det blir kul, och extra härligt att sommarvädret fortsätter.

emiligor_427
Emil Johansson har gjort succé med U21-landslaget

charliesimon._427
Charlie Davies är i final med USA i Confederations Cup i Sydafrika

lolochanko
När allsvenskan drar i gång kommer Lolo Chanko inte att vara med, han flyttar till Danmark. Han kommer att vara saknad.

Foton: Anna Wester

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s