Sommar, sol och barnkonst

Underbart att äntligen vakna en morgon och känna att det faktiskt är slutet av juni. Hoppas nu att solen och värmen blir kvar ett tag. Jag skall jobba två veckor till innan jag får en efterlängtad semester. Så i dag blir det att åka till kolonilotten som jag inte alls har vårdat som som man bör under försommaren (under våren var jag däremot flitig). Det blir alltså lite hårt trädgårdsarbete varvat med korsord och en bra bok. Återkommer säkerligen med lite blombilder. Det är alltid något nytt som blommar när man kommer dit.

Jag vill dela med mig av ett vackert konstverk som jag fått av min systerdotter Mona som snart fyller fem. Den föreställer Mona och hennes kompis och vi andra som brukar gå och se Bajen på Söderstadion. Jag har fått en fin Hammarbytröja med gröna stjärnor och står och klappar…

bajenfamilj

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s