direkt till vallokalen

Hemma från Sjövik. Trött, men glad och nöjd. Det var som jag skrev i går, ett väldigt lyckat seminarium. Skulle nog vilja säga att det var över förväntan. Jag tycker att det var skön stämning i år. Och jag hade mysigt på kvällarna, satt och pratade halva natten med vänner.

I dag började vi med att lyssna till Amos Gvitz som är israelisk fredsaktivist, han talade bland annat om beduinernas situation. Amos föredrag har varit mycket uppskattade av alla och jag tror att han tyckte det var trevligt att komma till Sjövik och få energi för sitt fortsatta arbete. Det är bara sorgligt att fredsrörelsen i Israel är så svag nu, omvärldens stöd till alla eldsjälar i israeliska och judiska organisationer som arbetar för fred och mot ockupationen, är verkligen jätteviktigt.

Jag hade inte bestämt mig vem jag skulle rösta på så jag gjorde det nyss, strax innan vallokalen stängde. Jag känner mig nöjd med mitt val som jag inte tänker avslöja.. men jag röstade på en person som jag tror kommer att driva mina hjärtefrågor i EU-parlamentet. Kanske inte lika bra som vänsterpartisten Jens Holm gjort, men han ställer inte upp för omval. Om han gjort det, hade jag röstat på honom, utan tvekan. Nu skall det blir riktigt spännande att valvaka..

Jag hamnade mitt i en annan valrörelsen också i dag, i Avesta Krylbo var det folkomröstning om vilken tågstation som skall gälla, Avesta – som om jag förstått det rätt är större, eller om Krylbo skulle vara kvar, ja då skulle den bara heta Krylbo. Han som skjutsade oss till stationen var engagerad i Krylbokampanjen. Så jag tog en bild på skylten, för den kommer hursomhelst inte att finnas mer snart..

krylbo

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s