mycket att se fram emot..

trad
(Telefonfoto: Anna)

Vilken underbar morgon! Det känns verkligen skönt att vakna och höra fåglarna kvittra och se solen skina, efter en ganska jobbig vecka. På måndag skall vi lämna in en treårsansökan för Palestinagruppernas informationsarbete och den blev klar i går eftermiddag. Skönt att vara av med den. Nu har vi en rolig vecka framför oss på PGS. På måndag kommer Tamergänget (se förra blogginlägget) till Solhuset, på tisdag skall vi gå på prisutdelningen på Konserthuset när de får ta emot ALMA-priset och på fredag åker vi till Sjövik i tre dagar där vi skall ha vårt årliga seminarium, i år med tema Efter Gaza – Efter Israeliska valet.. Hoppas att vi blir många, det brukar ju vara så himla trevligt med folk från hela Sverige och gäster från Palestina och Israel. Det är också väldigt vackert i Sjövik! (Det betyder, anmäl dig om du inte redan gjort det!)

I torsdags var det sista matchen i allsvenskan på en månad och det var inte vilken match som helst, utan ett derby mot AIK. Det blev inte den våravslutning vi hoppades på, det regnade och var kallt och blev förlust med 0-1. Det blev en tuff inledning på allsvenskan för Hammarby i år, men jag tror vi kommer börja klättra i tabellen efter uppehållet, Inshallah! Det svänger om Bajen.. en klyscha kanske, men det stämmer ju. Och jag tycker vi har Sveriges bästa fans, som stöttar och sjunger i med och motgång!

Nu när jag inte måste gå på fotboll var och varannan dag, så skall jag verkligen jobba hårt på kolonilotten, så att jag bara kan njuta där under semestern i juli.

En reaktion på ”mycket att se fram emot..

  1. Jag avundas er som bor mer mitt i Sverige, det hade varit kul att komma ner till Sjövik men avståndet förskräcker.
    Jobbade igår i min trädgård satte potatis, ( en vecka tidigare än normalt) Igår kväll slog våra äppelträd ut i blom ( de har aldrig tidigare blommat i maj månad) vi hade 26 grader här uppe i Piteå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s