Go Vegan!

Det är ju inte ovanligt att tidningarna drar upp och gör nyheter av något som inte är särskilt nytt. Men ibland blir man extra förvånad. Nu är det en nyhet att grisar behandlas dåligt, och man pekar ut Danmark och gör det till en specifik nyhet. MEN det kan väl inte ha undgått någon enda människa att djur inom köttindustrin, alltså de som blir till mat, behandlas jävligt illa – över hela världen!

Jag tycker ju naturligtvis att det är jättebra att det grymma djurplågeriet uppmärksammas och jag hoppas att varje avslöjande (handplockade fåglar, torterade grisar etc..) leder till att fler slutar äta kött eller använda djur på andra sätt.

Go Vegan!

DN, SvD, AB, Expressen

Läs även andra bloggares åsikter om ,

4 reaktioner på ”Go Vegan!

  1. annawester

    Jo, men det är tråkigt att inte kunna äta Hälsans Köks Vegoschnitzlar också, de är så otroligt goda. Jag har smakat dem innan jag visste att de var från Israel och innan jag blev vegan (det är ägg i dem också)..

  2. Jo, väldigt synd att Hälsans Kök envisas med ägg… Angående grisarna så tycker jag verkligen att djurplågeriet i Sverige också borde uppmärksammas! Men förhoppningsvis så kommer fler och fler såna här nyheter, vilket ju leder till att fler vet om djurplågeriet och kanske därför blir vegetarianer/veganer 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s