Skön seger och vårfesten i dag..

tackarlaget
Mobilfoto från igår

Det är tungt med alla negativa nyheter kring Hammarby och tidningarna älskar ju att blåsa upp saker till lättillgängliga storys.. Så därför var det extra skönt med vinst i går mot Brommapojkarna, den andra segern i rad. Båda vinsterna kom efter en fantastisk kämparinsats från laget men också från läktarna..

I dag skall vi ha vår årliga vårfest på gården till Solidaritetshuset där PGS har kontor. Det ser ut att bli vackert väder, vilket nästan är en förutsättning för att det skall bli lyckat. Det blir musik och underhållning, och i år blir det tal från olika föreningar. Jag skall hålla ett tal, Glöm inte Gaza! Min utmaning blir att inte börja gråta.. jag gör det typ varje gång jag övar på talet. Jag kan lägga upp det här på bloggen sedan, även om det inte är samma sak..

Får se om det blir lite trädgårdsarbete också. Har annars fullt upp med en ansökan för vårt informationsarbete som skall in till Forum Syd den 1 juni.. kanske kan jag lägga mig på en gräsmatta och skriva.

När jag vaknade i morse kände jag mig som sagt glad över vinsten, men även om vi bara åkte tunnelbana till Johannelund för att se denna bortamatch, kändes det som att jag varit lååååångt bort och jag känner mig supertrött.. När jag känner så, blir jag alltid väldigt glad över mitt beslut att inte dricka någon alkohol, för jag känner mig tillräckligt ”bakis” ändå.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s