Palestina Nu, Hammarby och Israels orättvisa PR-metoder..

Nu är Palestina Nu lämnad till tryck – den blir jättebra, är mycket nöjd med blandningen av artiklar; reportage från positiva projekt, kultur och politiska analyser. Men perfekt blir den aldrig, vi saknar de resurserna.

Vi gjorde vad vi kunde från läktarna i Örebro i måndags – sjöng för Hammarby i 93 minuter, men tyvärr räckte det inte, Örebro vann med 2-0 och resan hem till Stockholm kändes lång. Men jag är glad att jag var där, nu behövs fansen mer än någonsin. Men ganska tungt är det att ligga på nedflyttningsplats.. Men jobbar man med Palestina är man bra på att fånga strimmorna av hopp – det kommer att vända! Det måste vända!

bajenorebro
Från Bajenklacken i Örebro (Foto: Anna Wester)

Sitter nu och kollar på morgonnyheterna och tycker det är kul att Sverige gick till final i Eurovision Song Contest. Men blir provocerad och arg av att höra att ”Israelerna syntes mest under presskonferensen”, samtidigt som jag just läst att Israelisk polis i går stängde ner ett tillfälligt palestinskt presscenter på the Ambassador Hotel i Östra Jerusalem. Centret skulle ta emot internationella journalister under påvens besök i Jerusalem. (Läs mer här).

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

En reaktion på ”Palestina Nu, Hammarby och Israels orättvisa PR-metoder..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s