en lång dag..

Det blir en lång dag idag.. skall åka till Örebro i eftermiddag och se när Hammarby jagar tre poäng, efter den katastrofala matchen mot Kalmar på Söderstadion i torsdags. Kände att det var läge att åka dit och försöka hjälpa till med lite sång från läktaren 🙂

I går var jag flera timmar på kolonilotten och jobbade, mest handlar det fortfarande om att rens och rensa och rensa.. det börjar bli riktigt fint, men det är mycket jobb kvar innan man kan luta sig tillbaka och bara njuta av trädgården. Nu har man inte ro att sätta sig och dricka en kopp kaffe ens, .. och i dag har jag rivsår på hela armarna. Ibland känner jag att trädgårdsarbetet gör mig galen, men för det mesta ger det mig ro och jag är så glad att ha en liten oas mitt i stan, det är verkligen underbart!

Innan det bär av till Örebro, skall det sista på tidningen (Palestina Nu) göras – den går till tryck i morgon på morgonen.. och nu står en stor hund här och buffar på mig.. dags för promenad i morgonsolen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s