Tema Palestina fyller fem år..

TP_FO¨RSIDA_A5

Tema Palestina i Malmö och Lund fyller fem år. Jag har haft förmånen att kunna delta i två av de tidigare temaveckorna och jag skulle gärna har åkt dit i år igen – när jag läser programmet (se Panoras hemsida) får jag lust att sätta mig på första bästa tåg. Men det fungerar tyvärr inte i år. Det är för mycket på jobbet. Så fort Palestina Nu är skickad till tryck skall jag kasta mig över en treårig ansökan till Forum Syd, för vårt informationsarbete.

Och vi håller också på att planera årets Sjöviksseminarium (5-7 juni) – jag hoppas att många kan komma, även om det är en helg när det händer mycket med skolavslutningar och EU-val. Det är så himla mysigt och trevligt och intressant på sjövik.. För den som inte vet är det alltså ett tredagars seminarium om Palestina, vi bor på Sjöviks folkhögskola där det är otroligt vackert och bland de inbjudna talarna finns palestinier, israeler och svenskar. Vi kommer att värva tal med workshops och mingel.. En uppdaterad inbjudan kommer att komma snart, men kolla in den här så länge – och anmäl dig.

Jag vill verkligen rekommendera alla som har möjlighet att besöka Tema Palestina i Malmö och Lund att göra det.

Läs även andra bloggares åsikter om

En reaktion på ”Tema Palestina fyller fem år..

  1. Pingback: Påvens besök meningslöst? | Jinges web och fotoblogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s