trädgården kallar..

blom
Foto: Anna Wester

Nu då, nu borde våren vara här för att stanna, eller för att inom en ganska snart framtid övergå till sommar. Så otroligt härligt! Men det är också mycket som behöver göras om man har trädgård. Nu får således kolonilotten hamna på att göra-listan i större utsträckning. Jag är så dålig att göra i ordning på hösten och det får man lida för nu och slarvar man på våren, blir det problem hela sommaren..

I dag har vi gemensam städdag i koloniträdgårdsföreningen, så jag gör mig redo för att åka dit tidigt.. Tar nog kameran med mig, för jag vet en och annan som vill se lite schyssta blommor här på bloggen då och då.

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s