Alla vet att Sverigedemokraterna är rasister

Om det vore val i dag, eller i går för den delen, eller i morgon, skulle Sverigedemokraterna förmodligen komma in i riksdagen. Timmar och spaltmeter har nu ägnats åt att försöka bevisa att Sverigedemokraterna är ett rasistiskt parti, i motstats till vad de säger utåt. Och det har inte helt oväntat framkommit massor av bevis. Men är det verkligen så att Sverigedemokraterna ökar i popularitet för att de bedyrar att de inte är rasister, är det inte så att alla vet att de är rasister och att det är därför folk vill rösta på dem? Kan det vara så tragiskt att rasismen ökar i Sverige, och att Sverigedemokraternas framgångar är en konsekvens av det?

Jag tycker att många journalister har gjort ett bra och viktigt jobb, men jag är oroad över att politiker och debattörer främst ägnar sig åt att diskutera hur man skall hantera SD som parti.. istället för att visa fördelarna och självklarheten med ett mångkulturellt samhälle, att i handling visa att det finns plats för alla i Sverige, att vi har råd med en generös flyktingpolitik och att vi tar allvarligt på diskriminering.

De senaste åren har vi sett en allt restriktivare asylpolitik, apatiska barn på bår som bärs ombord på flygplan för att utvisas från Sverige, människor som utvisas till länder där de aldrig har varit eller där de riskerar tortyr.. ja, listan kan göras lång på tragedier som orsakats av svensk flyktingpolitik. Det tror jag bidrar till ökad främlingsfientlighet.

Läs även andra bloggares åsikter om ,

En reaktion på ”Alla vet att Sverigedemokraterna är rasister

  1. Pingback: Sverigedemokraterna hotas – och hotar | Jinges web och fotoblogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s