Bajen, vårlökar och ansökningar..

Så kom den då till slut, våren och med den den allsvenska premiären. Hammarby börjar med svårt motstånd, Elfsborg borta i dag klockan fyra. Men det känns så rolig och spännande och jag längtar samtidigt till hemmapremiären på Söderstadion den 12 april.

Jag vill hinna så mycket i dag, jag skulle vilja ta mig ner till kolonilotten och se om det är några vårlökar som har kommit upp. Samtidigt har jag massor att skriva. Den här veckan har mest handlat om rapporter och ansökningar. Det är ju så för organisationer som Palestinagrupperna.. hela tiden någon ansökan eller någon rapport som skall skrivas. Och ibland som nu, flera på en gång. Jag blev tyvärr inte klar i fredags, så det blir till att avsätta lite tid till det i dag.

Förutom att skriva rapporter och ansökningar så gjorde jag en del roliga saker i veckan också. I går var jag på en gymnasieskola i Jakobsberg och pratade om Palestina. Jag tycker att det är så himla kul att vara ute och snacka med ungdomar, och i går var det extra kul, eleverna var så underbara och gav mig så mycket energi. Dem hade så många kloka frågor och reflexioner. Den mest återkommande frågan är den som jag inte kan svara på och som jag själv ställer mig hela tiden, varför gör inte omvärlden något för att få ett slut på ockupationen!?

I torsdag var jag och besökte Hammarby Jets första utomhusträning. Jets är Bajens lag för ungdomar med olika handikapp. Jag fotade och gjorde intervjuer och skall nu skriva i hop det till ett reportage för hammarbyfotboll.se. Det var ett riktigt skönt gäng, både spelare, ledare och föräldrar. Jag hade supertrevligt och duktiga är dem också! Jag önskar att all ungdomsidrott präglades av sådan glädje.

Vi får se om det blir lite vårbilder här i kväll..

Forza Bajen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s