Webtidning från Gaza

Under Gazakriget publicerade jag flera brev och inlägg av Sameh A Habeeb som rapporterade direkt från Gaza. Sameh är en ung journalist och fotograf som byggt upp ett stort internationellt kontaktnät, främst genom nätet, och han jobbar hårt för att få ut nyheter och berättelser om hur det verkligen är i Gaza. Nu har han startat en webtidning, jag har själv inte hunnit läsa så mycket än, men vill rekommendera er att besöka den. Den är som sagt alldeles nyskapad, så jag gissar att de inte har kommit i gång fullt ut. The Palestine Telegraph heter den.

http://www.paltelegraph.com/

Läs även andra bloggares åsikter om

En reaktion på ”Webtidning från Gaza

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s