Thåström still going strong

Jag var och såg Thåström på Cirkus i går. Det var lite som att återse en ungdomskärlek, för det är vad Thåström och hans musik varit för mig.. Främst Ebba och Imperiet då, men jag har några favoriter ur hans senare skivor som också tagit en plats i mitt hjärta. Jag har svårt att höra några av hans sololåtar utan att gråta floder måste jag erkänna.

Några Ebbalåtar bjöd han inte på den här gången, utan de flesta låtar han körde var från hans nya skiva Kärleken är för dom. Några riktigt grymma ballader. Sen fick vi höra några Imperietklassiker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s