Hammarby-Gävle 1-0

I dag spelade Hammarby träningsmatch mot Gävle på Torvalla IP i Haninge. För mig var det första försäsongsmatchen jag såg, eftersom jag inte kunnat se de tidigare. Det var riktigt roligt. Men det var småkyligt och lerigt, så nu sitter jag och småhuttrar med en filt i soffan, tinar upp och väntar på att melodifestivalen skall börja.

Hammarby vann med 1-0 efter att vår frisparkskung Lolo Chanko som gjorde vinstmålet på ett svårbeskrivligt sätt, på Hammarbys hemsida beskriver man det som att han ”med osviklig precision knorrade in frisparken”.

lolo
Lolo Chanko Foto: Anna Wester

Läs även andra bloggares åsikter om ,

En reaktion på ”Hammarby-Gävle 1-0

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s