vintern, möten och sanering..

För några dagar sedan kändes det verkligen som att våren var på väg, det luktade vår och vindarna kändes lite varmare. Det känns längesen nu efter två dagar med ett mäktigt vinterlandskap. Det är så vackert när snön får ligga kvar på träden och det till och med knarrade av stegen när jag var ute med hunden i morse. Hunden är jätteglad, vill aldrig gå in utan vill ligga i snön och göra snöänglar, eller snöhundar eller vad man nu skall kalla det. Min romantiserade bild av snölandskapet innebär inte att jag slutat längta efter våren dock..

dsc002491

I dag har jag haft möten nästan hela dagen.  Det började med styrelsemöte på Forum Syd, där jag är suppleant. Det var som alltid en späckad dagordning med många viktiga beslut. Efter det var jag på ett annat möte med föreningarna i huset där vi planerade för årets infoverksamhet, man måste bestämma sig nu om bokmässan i september till exempel. Jag hade tänkt att återvända till Forum Syd efter det mötet, men jag nådde någon sorts gräns för vad min hjärna kunde ta in så jag fick åka hem.

I kväll när jag vilat lite skall jag skriva en ledare till Fria Tidningar. Jag tänkte skriva på det aktuella temat Idrott och sanktioner. Jag hoppas att det fina arbete som gjorts under Stoppa Matchen-kampanjen nu följs upp med fortsatt kamp!

Jag har fått många frågor hur det går med möglet i Solhuset, min allergi och det mobila kontoret. (Det låter lite bättre med mobilt kontor än barack, så jag skall börja säga det istället.) Vi har ännu inte sanerat våra saker, men det är på gång vilken dag som helst och jag ser fram emot det för nu känner jag ju av allergin litegrann hela tiden och det gör mig väldigt trött. Men det fungerar bra med det mobila kontoret. När våra saker är sanerade får man göra en plan för det långa saneringsarbetet när möglet skall bort från våningen..
utsikt
Utsikt från mitt nya kontor, taget med mobilen.

En reaktion på ”vintern, möten och sanering..

  1. Pingback: Stäng inte ute någon från demonstrationer « Roya - Intersektionalen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s