tomrum

Ibland har jag tänkt att jag skall skriva ner minnen från alla möten med människor under de år jag bott i Hökarängen. Alla samtal jag har haft genom åren med grannar här har gett mig så mycket och jag har samlat på mig så många berättelser som jag skulle vilja dela med mig av. Det finns så många röster som aldrig blir hörda i vårt samhälle.

En av dem jag tänker på är C. När jag var ute med hunden i morse så brann ett ljus utanför hans lägenhet som ligger några meter från min, Farväl C stod det på en skylt bredvid. Jag vet inte vad som har hänt, men jag inser att han aldrig mer kommer att stanna med sin cykel nedanför min balkong – för att snacka om fotboll, livet, hans kamp mot alkoholen, våren, svensk inrikespolitik eller Palestina. C var en inbiten AIK-are och nu har jag ingen att retas med eller gömma mig för när jag kommer hem till Hökis från derbyna mellan gnaget och Bajen. Han kommer att lämna ett stort tomrum efter sig här och han var alldeles för ung för att lämna oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s