hoppas det blir en samlingsregering

Nu börjar snart den stora Stoppa Matchen-demonstrationen i Malmö och jag önskar att jag var där. Jag har precis skickat ut Per Gahrtons tal till media. Ett jättebra tal! Hoppas nu att det blir en bra demonstration utan provokatörer.

Själv är jag alltså kvar i Stockholm och skall gå på seminariet Efter Gaza – Efter valet. Jag hade även velat se Hammarby möta Örebro i en träningsmatch på Stadshagen i dag, men tyvärr måste jag vila och ta det lite lugnt fortfarande på grund av problemen med mögelallergin.

Läste just att den palestinske premiärministern i Fatahregeringen på Västbanken Salam Fayyad avgår för att bana vägen för en samlingsregering..

Hoppas, hoppas hoppas att det bildas en sådan!

AB, Exp, DN, SvD

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s