Media vill ha kravaller

Jag blir så ledsen när jag läser den här artikeln i Aftonbladet om protesterna utanför Baltiska hallen i Malmö. Det är uppenbart att TT-journalisten är besviken över att de inte har något våld eller några omhändertaganden att rapportera om.

Artikeln ger intrycket av att demonstranterna skulle vilja utöva våld eller kravaller, men att de avstår på grund av det stora polisuppbådet. Man verkar också förvånad över att polis och demonstranter ”småpratar med varandra”. Journalisten sammanfattar läget med – ”Fördel polisen” och anspelar på att det skulle vara någon slags tävling mellan demonstranter och polis.

Om demonstrationerna går lugnt till betyder det att allt går som planerat och då är det lik väl ”Fördel demonstranterna”.

Läs även andra bloggares åsikter om

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s