rapport klar..

För några sekunder sedan bestämde vi oss för att betrakta rapporten om palestinsk idrott som klar. Så snart den är layoutad skall vi sprida den – på bloggar, PGS hemsida, Stoppa Matchen-hemsidan etc.. Jag är jättestolt att vi har lyckats göra den så bra som den är, på så kort tid, trots mögelproblem på kontoret och akuta allergiattacker etc..

Hoppas att ni blev nyfikna nu, det var meningen!

Rapporten heter Idrott under ockupation och är framtagen av Palestinagrupperna i Sverige i samarbete med Stoppa Matchen-kommittén och ger en sammanfattning av den israeliska ockupationens påverkan på palestinsk idrott..

Stoppa Matchen!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s