Låg nivå

Man borde vänja sig och definitivt inte bli ledsen, det har jag ju sagt så många gånger. Men i går blev jag ändå lite förvånad över ett inlägg på ett av de så kallade pro-israeliska bloggarna.. Jag tänkte först inte skriva här på bloggen att jag blivit sjuk av möglet och fukten på vårt kontor, men ville ändå förklara varför vissa saker dröjer, varför jag inte svarat lika snabbt på mail som jag brukar och varför vi haft vissa problem på PGS eftersom vi inte kommer åt våra grejer. Även om det mesta har fungerat bra ändå, tidningen kom i tid, det är jag mest stolt över.. och jag mår helt okej nu.

Jag förstår att det var frestande att skriva ett hånfullt inlägg om möglet och att vi skall sanera, men jag tänker att man väl borde låta bli när människor blivit sjuka. Kanske kunde de vänta lite med att raljera över detta. Men nu börjar jag faktiskt skratta när jag skriver om det här.. PGS ansvariga flyr PGS mögliga miljö… Jo, fyndigt kanske – men väldigt väldigt lågt. Shit alltså, vilka politiska motståndare man har att göra med. Skulle faktiskt aldrig sänka mig så lågt, det kan jag lova.

Jag tänker inte länka till inlägget och jag hoppas ni undviker att söka efter det. De citerar att vi äntligen skall sanera och att jag blivit sjuk av att sitta för länge i den mögliga miljön, de citerar också stycket om att jag fick åka in akut sjuk.. Sedan skriver de att skälet till att de inte önskar mig lycka med sanering och tillfrisknande, är att jag har länkat till Ida och Jinge.

6 reaktioner på ”Låg nivå

 1. elina

  Har man inte rätt i sak så …har lagt viss spamspärr på min blogg, det tar hand om skiten som kommer fast jag är en okänd och harmlös.Ta hand om dig!

 2. Anna,

  Vi har aldrig utpressat israeliska bloggare att klippa kontakter med sina bloggvänner ”annars är du på svart lista…”. Men det är någonting dem gör mot oss hela tiden, väldigt intensivt. Vill man skapa mellan oss Hamas-Fatah-relation, eller tror dem att dem kan bestämma över det vi vill skriva? Alltså, dem vill behandla oss som palestinier, med övertramp, påhopp, kränkning och förtryck. Helt sjukt.

  Har jag inte gjort ALLT jag kunde för att kunna tala med dem människorna på ett normalt sätt?
  Jag fick undvika censur, släppte dem in under 2 år, ibland kunde jag ta bort bild, artikel eller skribent som dem blev kritiska mot. Jag hade ingen bojkott-reklam, etc,etc, etc…
  ÄNDÅ, blev jag trakasserad av skribenterna, kallad för rasist, nazist, förintelsens förnekare, judehatare, extrem-muslim…samtidigt som man ständigt har tömt ut sitt hat mot min religion.
  Man fick även blanda in i sina kommentarer mina döda föräldrar, min ursprung och kom i personlig attack mot mig under artikel där jag skrev om den judiska högtiden Hannuka i mitt land. Då började man att ifrågasätta om Bosnien borde bojkottas…. (!) som ett ”judehatiskt land” …(!)

  Ja, sanning. Efter detta, bestämde jag mig att bojkotta israel och några dagar efter började man bomba Gaza.

  Vad är det som dem människorna vill av oss – vet inte. Jag vet bara att vi struntar i dem fullständigt. Sällan eller nästan aldrig öppnar man deras bloggar. Man är ointresserad om deras skitsnack. men det är dem själva som är liksom flugor…Går ständigt ut med sitt hat, hot, trakasseri, utpressning mot oss – OAVSETT VAD MAN SKRIVER OM!
  Riktigt lågt nivå, precis som du säger.
  Är man Palestinavän – då går man i vidriga attacker utan pausen, oavsett om man skriver om vädret eller folkmordsbrott i Gaza som utreds av internationella human rights grupper.
  helt sjukt.

 3. Mjauv

  Med tanke på ditt val av bundsförvanter så framstår inte FiM-inlägget som speciellt lågt. Det framstår faktiskt som bra mycket mognare och mer städslat än något jag läst från antisionisterna på väldigt väldigt länge.

 4. hahahah..!

  Mjauv..! Det var riktig stå upp komedi!
  Helt enkelt för att där fick man beskriva saker som det passar bäst att svartmåla Palestinavänner.
  Ni blev jätte glada att någon av Palestinavänner blev sjuk (!)
  Och ni hoppas på sanering av lokaler här, precis som ni stödjer sanering av palestinska hus!

  Och alla som säger det öppet och tydligt är extremister! Speciellt om man är muslim, så måste man betona det :o)

  Starkas er, så desperata har ni blivit …

  :o)

 5. Eva

  Jag tycker det är hemskt att vältra sig i andras olycka. Hoppas du snart blir frisk!!

  Men antisemitism är också hemskt. När både SKMA och antirasistiska Expo uppmärksammat antisemitismen hos Jinge.se har de använt konkreta exempel.

  De har fått mig att reagera. Jag förstår inte att inte du också reagerar.

 6. Malin

  Det ligger nära till hands att gå ner på samma låga nivå med komentarer som:
  – Nu förstår jag hur dom klarar att skjuta små barn, dom saknar ju helt empati eller förmågan att urskilja när det passar sig att raljera.

  Men jag skippar nog att skriva en sån komentar, jag säger istället att jag är obeskrivligt glad att du mår bättre!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s