Ship to Gaza har en hemsida

Nu har Ship to Gaza en hemsida där man kan följa hur projektet utvecklas och så småningom hur var och en kan bidra. (och så har projektet fått en snygg logga också).

shiptogaza

http://shiptogaza.se/

Faraj Abu Iseifan har börjat blogga igen efter ett långt uppehåll, gör ett besök, Politik – fritid – rättvisa en hel del lär handla om Palestina och socialdemokraterna. Välkommen tillbaka till bloggosfären Faraj!

Läs även andra bloggares åsikter om ,

5 reaktioner på ”Ship to Gaza har en hemsida

 1. Charlotte Axelsson

  Hej Anna,

  Hittade just din blogg, intressant! Dock hittade jag i detta inlägget ingen adress til hemsidan Ship to Gaza, eller har jag missat den nånstans? Tänkte det vore intressant att läsa mer.

  Kram Charlotte

 2. annawester

  Hej Charlotte, vad trevligt att du hittat hit 🙂 Haha, det var klantigt av mig att missa länken, det var ju idén med hela inlägget.. jag lägger dit den nu.

  Kram kram
  /Anna

 3. Ian Dickson Lauritzen

  Ship to Gaza är en naturlig manifestation från fredsälskande människor som har upplevt hur inatängdheten ödelägger vanligt liv för männiksorna på Gaza. Aktionen kommer att visa om Gaza är ockuperat eller om tillgång till intenaztionellt vatten finns. Det handlar inte om att ta ställning i konflikten mellan Hamas och Israel. Blockaden styrs till avgörande del av ekonomiska intressen i arabvärlden långt utanför både Israels och Hamas kontroll. Det är befolkningen som åsamkas ett helt oacceptabelt omänskligt lidande. Där har Ship to Gaza en symbolisk konkret om än mest symbolisk roll att spela genom att visa omvärlden på Gaza befolkningens totala instängdhet.

 4. Joaquín

  Mycket bra initativ! Det här visar vilket agerande Israel har. Världen över kanske börjar förstå, vilket förtryck man för mot palenstinska folket. Här visar Israel också att de är ej intresserade av fred. Den enda möjligheten till fred är genom att skapa bra förutsättningar för palestinska folket att kunna bedriva näring, få tillgång till varor etc. Det är uppenbart med ett sådant kraftigt våldsamt agerande från Israel att det empati överhuvudtaget inte existerar.

  Omvärlden, måste en gång för alla ta ställning och införa bojkott mot Israel! Slutligen var det bojkotten som fick apartaid regim att falla i Sydafrika, en regim som i det tysta hade stöd från Israel eftersom man sålde vapen till den apartaid regimen i Sydafrika.

  DAGS ATT AGERA!

 5. viking

  När dom kapade båtar utanför Somalia ställde hela världen upp med krigsfartyg och flyg för att få stopp på detta. Få se om man ställer upp likadant den här gången…
  Nej Israel klarar sig nog oskatt denna gången ocks, för ingen vill väl bli anklagad för antisemitism??

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s