Vintermorgon i Hökarängen

vinter
Hökarängen, morgonen 21 februari – utsikt från balkongen

Jag har längtat så otroligt till våren senaste tiden. Det kanske beror på att jag inte har fått någon riktig vinterkänsla på länge. I dag väcktes jag tidigt av vovve som talade om att det snöade ute och att solen sken.. så det blev en riktigt mysig morgonpromenad i ett vitt Hökarängen.

vovve
Härligt att ligga på balkongen när det är minusgrader. Foto: Anna Wester

vovve2
Foto: Anna Wester

Bästa vinterupplevelserna här i storstaden brukar, förutom skogspromenaderna, vara vid Bandyplanen. I går kväll till exempel, kollade jag in när en av mina systersöner spelade Bandy på Zinken. I går var det extra mysigt för infravärmen var på.. Jag vet inte om det var meningen, eftersom vi var fem på den läktaren, men det gav i alla fall en riktig vinterkänsla. I dag blir det nog mer bandy.. jag tycker det är jättekul, dels för att jag är stolt moster, men också för att det är en skön sport. Mina systersöner spelar i Hammarby P95 och P16.

2 reaktioner på ”Vintermorgon i Hökarängen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s