Kontoren på plats och prisutdelning i kväll

I dag kom de mobila kontoren till gården utanför Solidaritetshuset, det som skall bli min arbetsplats den närmsta tiden framöver. Jag har inte sett dem själv, eftersom jag jobbar hemma nu (för den som inte läst tidigare, så blev jag sjuk av mögel- och fuktskadorna på vår våning som nu är stängd och jag får inte ens vara i huset).

Först var det ju lite av panik att inte komma åt alla grejer, det jag behövde låg alltid i fel dator och det blev tusen mail om dagen till min kollega. Men nu har jag vant mig vid att jobba hemma och det har sina fördelar helt klart – men ser fram emot att få flytta in i barackerna, om inte annat av sociala skäl, saknar ju mina vänner och arbetskompisar.. Det bästa av allt är förståss att jag mår så mycket bättre och har fått tillbaka nästan all energi.

I kväll skall jag på en trevlig tillställning som jag ser verkligen ser fram emot. Mohammed Omer skall ta emot Reportrar utan gränsers Pressfrihetspris och det blir även paneldebatt.


Layout 1

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s