Hampshire College visar vägen..

Hampshire College beslut att ta avstånd från bolag som stöder israels ockupation av Palestina (läs tidigare blogginlägg här), fortsätter att uppmärksammas och flera kända kulturpersonligheter, akademiker och politiker har slutit upp bakom kampanjen.

The divestment has so far been endorsed by Noam Chomsky, Howard Zinn, Rashid Khalidi, Vice President of the EU Parliament Luisa Morganitini, Cynthia McKinney, former member of the African National Congress Ronnie Kasrils, Israeli historian Ilan Pappe, John Berger, Tariq Ali, Nobel Peace Laureate Mairead Maguire, and Roger Waters of Pink Floyd, among others.

Maan

Läs även andra bloggares åsikter om

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s