Heja Bajen!

Tidningen är skickad 🙂 Palestina Nu nr 1 2009 har gått till tryck.. det är verkligen svårt att bli klar med en tidning, sitter med korrekturet in i det sista och så önskar jag att det fanns mer tid, men det är som det är – drömmen hade ju varit om PGS hade haft mer pengar så att jag, eller någon annan kunde ägna mer (betald) tid åt tidning och hemsida.. men som jag skrev innan, blir det kommande numret väldigt bra. Vi hann få med lite om israeliska valet. Jag har också skrivit en ledarartikel om det israeliska valet till nästa nummer av Stockholms Fria Tidning.

Nu skall jag ta ledigt under eftermiddagen och tänka på annat.. Vi har styrelsemöte på söndag, då vi skall ta nya tag med vårt bojkottarbete, det känns som att fler är beredda att bojkotta eller stödja några former av sanktioner mot Israel nu efter kriget i Gaza, vi får se.

I kväll skall jag få en försmak av den kommande fotbollssäsongen.. Hammarbys a-lag är på träningsläger i Los Angeles och i kväll, svensk tid, spelar de säsongens första match som blir mot GAIS. Det blir direktrapportering på Hammarbyfotboll.se och sedan lite filmklipp att njuta av. Det lindrar abstinensen efter allsvenskan och Söderstadion lite i alla fall.

Det jobbigaste med fotboll är att ens favoritspelare helt plötsligt kan försvinna. Oftast blir man ju glad för att det innebär ett lyft i deras karriärer, som förra året när vi förlorade Petter Andersson till Holländska Gröningen.. jättekul för honom, men inte för oss.

petter3
Det var hårt när Petter lämnade Bajen.. Foto: Anna Wester

Den här säsongen kommer jag att sakna Erkan Zengin som är utlånad till turkiska Besiktas fram till sommaren, och de har sedan möjlighet att köpa honom. Jag önskar verkligen Erkan all framgång, men som sagt, jag kommer att sakna honom på planen och alla hans sköna kommentarer.

erkannara
Lycka till Erkan! Foto: Anna Wester

Men samtidigt som spelare försvinner så kommer det ju nya och det är ju superspännande.

Heja Bajen – krossa GAIS!

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s