Anna Analys

Om jag skulle startat min blogg nu, skulle jag nog inte valt att döpa den till mitt riktiga namn, det känns lite tråkigt. Jag hade nog funderat ut något bättre. Jag hade antagligen tänkt ut ett artistnamn, som Blondinbella och Jinge.. Anna Analys eller Anna Anarkist kanske? Nej, det låter barnsligt. Bloggen hade nog fått ett helt eget namn, så som Idas Forum För Frihet eller Hampus Motbilder.

Men nu vill jag nog inte ändra.. tror jag, vi får se.

2 reaktioner på ”Anna Analys

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s