Brother is back..

Välkommen tillbaka till bloggosfären Axel!

axelblogg

Min lillebror har börjat blogga igen och naturligtvis vill jag rekommendera ett besök hos Axel Sandin. Axel är sladdis och alltså 18 år yngre än jag, han har gått ganska mycket i mina fotspår kan jag konstatera, även om han blivit miljöpartist 🙂 Axel är språkrör för Grön ungdom Stockholm, jobbar på Greenpeace och pluggar till lärare, bor i Tensta och är mycket engagerad i Palestinafrågan. Jag är väldigt stolt över honom.

2 reaktioner på ”Brother is back..

 1. Det var kul att höra om att en ny bloggare har flyttat in i bloggvärlden. 🙂 Måste ”hälsa på” och se hur hans blogg ser ut. Troligen ny tapetserad och fräsch 🙂

  Underbart att höra om en ung och ambitiös människa.

 2. Apse

  Jag skall leva miljövänligare
  genom att välja bort Greenpeace.
  De är kanske de mest hycklande av
  alla grupper i samhället när de
  letar miljöbrottslingar men själva
  ofta begår brott för att göra det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s