Om Monas Cannabisblunder..

I bland går man och klurar på saker att blogga om lite för länge, efter bara någon dag känns det gammalt och dessutom har så många andra redan kommenterat. Ett exempel är nyheten om Mona Sahlins (senaste) blunder.. som inte bara blev rubriker i kvällstidningarna, utan även i DN. Haha, jag skrattar fortfarande när jag tänker på det, att det kunde bli en nyhet överhuvudtaget.. så jag måste nämna det och länkar till Alis inlägg om det.

Om någon skulle missat: Mona Sahlin utropade i ett tal, ”S we can” och om man skriver in det i Googles ihopskrivet så blir det Swecan som är en organisation som vill legalisera Cannabis.. Så nu blev det Sahlins Cannabisblunder..

.. helt galet..

läs Ali Esbatis blogg där han analyserar denna typ av granskande journalistik – demokratins styrka.. Jointventure.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

2 reaktioner på ”Om Monas Cannabisblunder..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s