temakväll och gränserna helt stängda igen

Jag tog fel på dag, debatten/temakvällen hos centerns ungdomsförbund är i morgon..  Jag blev lättat på ett sätt, för jag har inte känt mig på topp idag, så jag laddar till i morgon .  Det skall vara en temakväll och som jag skrev innan har de bjudit in en representant för israeliska ambassaden. Jag har blivit lovad att det inte skall vara någon debatt i egentlig mening, utan vi skall få komma till tals båda. Jag har inte varit ute och pratat sedan massakern i Gaza började i december och tycker att det är lite nervöst, det är ju jättesvårt att prata om de senaste veckornas händelser och den svåra situation som fortfarande råder. Samtidigt är det viktigt och jag vill gärna tala om ockupationen och vad som händer på Västbanken också.

I dag stängde Israel alla gränser till Gaza igen, ingen eller inget kommer ut eller in. Israel bryr sig uppenbarligen inte om att hela världen kräver att blockaden skall hävas, till och med Obama har ju sagt det.. Det har också kommit rapporter om att Israel har bombat södra Gaza och att en israelisk soldat har dött i en explosion. Jag har inte kollat Al Jaazera än, så jag vet inte vad som verkligen har hänt.

En reaktion på ”temakväll och gränserna helt stängda igen

  1. Jag skriver här, eftersom jag inte kunde skriva på inlägget om Magnus Sandelin.

    Du har rätt att bli skitförbannad. Kränkande är ett jävla understatement. Magnus Sandelin är en idiot.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s