Vi blev många trots sämsta tänkbara demonstrationsväder..

24janbanderoll1
Sergels Torg tidigare i dag. Foto: Anna Wester

Jag känner mig glad och nöjd med uppslutningen på Sergels Torg.. det var verkligen värsta tänkbara demonstrationsväder, men som alltid glömde man bort regnet och kylan och blev varm av alla tal och av alla människor som kom för att visa solidaritet med människorna i Gaza. Tack alla!

Många svenska journalister har nu släppts in i Gaza och kan förmedla alla dessa historier som människor nu tvingas bära på genom livet. Det är hemska berättelser och så sorgliga bilder från ett sargat Gaza. Aftonbladets fotograf Urban Andersson har tagit fina och starka bilder i går. Konflikt sänder direkt från Gaza. Lotta Schullerkvist är där och skriver för DN

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

2 reaktioner på ”Vi blev många trots sämsta tänkbara demonstrationsväder..

  1. florimond77

    skönt att se att så många slöt upp. Själv jobbade jag tyvärr. Dom här veckorna har varit hemska. Israel försöker slingra sig ur alla anklagelser. Den här massakern är bland det värsta jag sett och hört om. Man har krigat mot barn. Det är vad man har gjort. På order från högsta ort alldeles säkert. Varför hatar israel barn som inte gjort dem något?

  2. Pingback: Demonstrationer fortsätter, film från 24/1 « Roya - Intersektionalen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s