Två manifestationer i Stockholm, på torsdag och lördag

Jag har varit borta sedan eftermiddag måndag, inte borta från nyheter och verkligheten, men från min e-post och telefon.. därför har jag inte kunnat sprida information om de två kommande manifestationerna för Gaza i Stockholm. Det har mailats ut och spridits, men det måste ut till fler. Många som är engagerade i det som händer i Gaza nu, sitter framför sina datorer ganska sent för att följa vad som händer, så sprid till så många som ni bara kan..

Gaza Solidaritet inbjuder till ljusmanifestation på Sergels Torg i morgon, torsdag klockan 17.00-18.00. Ta med gravljus, vi vill tända ett ljus för varje palestiner som dödats hittills under Israels pågående massaker i Gaza.

Demonstration lördag klockan 13.00 samling Humlegården för avgång mot ambassaden.

Stoppa massakern!
Bryt blockaden!
Stöd palestinernas frihetskamp!

Jag har inte följt partiledardebatten i dag, men det har Jinge. Rawia Morra följer arabiska Al Jaazera. Motbilder ger oss som alltid en massa viktig information.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

2 reaktioner på ”Två manifestationer i Stockholm, på torsdag och lördag

  1. Fanta

    Att bojkotta en tennismatch – det ger inte så mycket. Bojkotta den viktiga för Israel högteknologiska industrin. I fem israeliska Intel-fabriker tillverkas viktiga s.k CPU enheter. En riktig bojkott skall omfatta därför alla datortillverkare som använder datachips från Intel. Var solidarisk. Sluta köpa och använda elektroniska apparater som innehåller Intel-chips.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s