Betlehem är omringat av en mur..

btlehemI dag är Betlehem helt omringad av Israels apartheidmur.
Foto: Anna Wester

Jag känner ofta att jag är världens lyckligaste som får jobba heltid med något som jag tycker är så himla viktigt, om jag inte hade jobbat på PGS hade jag på något sätt ändå varit engagerad i Palestinafrågan på min fritid. Men det är väldigt svårt att ta ledigt (vilket ju gäller många jobb), fast jag verkligen behöver det för att samla nya krafter inför nästa år.

Vaknar i lördags, första dagen på en veckas ledighet och läser att Israel har börjat bomba Gaza igen..

Och när man hör alla vackra sånger om Jesus födelsestad, är det svårt att inte tänka på att Betlehem i dag är helt omringat av en apartheidmur.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s